Food for thought #30

Op 27 oktober ga ik naar Deventer. Naar MAD Fest. Een evenement waar het gaat om Music, Art en Design. Er komen sprekers, ontwerpers en bands die mij allemaal op hun eigen wijze gaan verrassen en inspireren. Ik ben heel benieuwd. Heb er nu al zin in.

Niet alleen omdat ik een groot design- en muziekliefhebber ben trouwens. Ik heb er ook al zin in omdat het een festival is met een groen randje. Een heel mooi groen randje. Met MAD Fest organiseert Peter Kortleve, de bedenker van het festival, het allereerste festival waarvoor geen enkele drukpers wordt opgestart.
Peter laat namelijk al het benodigde drukwerk produceren via meedrukken.nl. Voor al zijn drukwerk benut hij ruimtes en mogelijkheden op drukpersen die anders niet benut zouden worden. Al het drukwerk wordt gedrukt op papier dat anders ongebruikt zou worden weggegooid.
En op deze wijze organiseert Kortleve niet alleen een inspirerende dag in oktober. Hij laat nu al op inspirerende wijze zien welke mogelijkheden duurzaam denken en ontwerpen te bieden hebben.

–––

In Food for thought signaleert Arjan Hilgersom opmerkelijke, overtuigende of juist twijfelachtige oplossingen, trends en verschijnselen.
Reacties

Zelf een reactie geven? Meld je aan of login