Redacteuren gevraagd

De Groene Offerte viert bijna haar tweede verjaardag. In deze twee jaren is de website gevuld met cases en artikelen. Om duurzaam ontwerpen verder te verspreiden is de redactie op zoek naar redactieleden.

Als redacteur van de GO ga je samen met de andere redacteuren op zoek naar cases die we op de website kunnen uitlichten. Hiervoor benader je ontwerpers en vraag je ze zelf een profiel en de case aan te maken. Indien nodig help je de ontwerper bij de tekst, bijvoorbeeld door ze te interviewen. Daarnaast denk je met de redactie mee over onderwerpen, ontwikkelingen of mensen die interessant zijn voor de GO.

We zijn vooral op zoek naar ontwerpers die binnen hun vakgebied een netwerk hebben, of deze willen opbouwen, van ontwerpers die duurzaam (willen) ontwerpen. Het zelf goed kunnen schrijven van artikelen is geen vereiste. We zoeken in de eerste plaats ontwerpers die het leuk vinden om andere ontwerpers te enthousiasmeren om zich bij het GO-netwerk aan te sluiten en hun werk en ervaringen te delen.

De GO biedt jou een platform om de wereld van duurzaam ontwerpen (beter) te leren kennen en hierbinnen je netwerk uit te breiden. Je krijgt de gelegenheid om je als ontwerper en redactielid tijdens bijeenkomsten van de GO en gelieerde organisaties te presenteren. Daarnaast word je natuurlijk als redactielid op de website vermeld en maken we duidelijk waar je een bijdrage aan de website levert.

Heb je interesse om redacteur te worden voor de GO, laat het dan met een korte motivatie weten via groeneofferte@bno.nl. We nemen dan contact met je op om nader kennis te maken. Kun je je niet helemaal vinden in het bovenstaande profiel, maar denk je wel een bijdrage aan de GO te kunnen leveren, laat het dan ook weten! Wie weet kunnen we op een andere manier iets voor elkaar betekenen.  

Hier zie je wie er verder in de redactie zitten.

Reacties

Zelf een reactie geven? Meld je aan of login