Een goede investering voor de toekomst

Een goede investering voor de toekomst

Heb je wel eens last van tocht langs de ramen tijdens de wintermaanden. Dit is niet alleen vervelend voor het wooncomfort, maar ook voor je maandelijkse energierekening. Wil je dit niet langer en ben je op zoek naar een goede investering voor de toekomst? Dan is dubbel glas zeker de moeite waard om te overwegen.

Dubbel glas wordt ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd

Waar “vroeger” dubbel glas als standaard werd gezien is tegenwoordig hoogrendementsglas de standaard geworden. De reden is simpel. Hoogrendementsglas heeft meer isolatiewaarde dan dubbel glas. Hoogrendementsglas is verkrijgbaar in verschillende soorten, namelijk:

  • Standaard hoogrendementsglas
  • HR+ glas
  • HR++ glas
  • Triple glas (HR+++)

Duur in aanschaf of een goede investering?

HR++ is vandaag de dag de meest geplaatste glassoort. De reden hiervoor is te verklaren in de aanschafprijs afgezet tegen de terugverdientijd. Triple glas is relatief duur in aanschaf, maar zal ook resulteren in een lagere energierekening. Het is voor iedereen een persoonlijke afweging welk hoogrendementsglas past bij de woning, de situatie en het budget. Laat je vooraf wel goed inlichten want niet iedere woning in Nederland kan voorzien worden van HR+++ glas, dit heeft te maken met de soort kozijnen.

Goed advies is goud waard

Als je ander glas wilt laten plaatsen, laat je dan altijd goed adviseren door een professionele glaszetter in jouw regio. Deze kun je vinden via glasservicedirect.nl. Wanneer je de kozijnen laat vervangen, dan is het juist wel aan te raden om direct triple glas erin te laten plaatsen. Zo ga je goed geïsoleerd te toekomst tegemoet. Daarnaast is het een absolute meerwaarde voor je woning wanneer deze verkocht gaat worden.

De beste deal voor uw isolatieglas

Voor welk type hoogrendementsglas je ook kiest, je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Daarom is het verstandig om via Glasservicedirect.nl eenvoudig een prijsvergelijking te maken. Glaszetters hanteren verschillende tarieven en ook de inkoop van glas kan zorgen voor verschillende aanschafprijzen. Zo zijn er voor duurzame bedrijventerreinen soms subsidieregelingen. Vergelijk binnen 1 minuut diverse offertes door ons contactformulier in te vullen. Binnen 24 uur krijg je tot 6 prijsopgaven van glaszetters uit jouw regio. Vergelijk, bespaar en maak een afspraak met de beste of goedkoopste glaszetter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *