Top 3 duurzame relatiegeschenken

Top 3 duurzame relatiegeschenken

Steeds meer bedrijven willen maatschappelijk verantwoord handelen. Dit betekend dat het bedrijf een steentje bedraagt aan mens en milieu. Natuurlijk kunnen de gebruikelijke relatiegeschenken bij feestdagen, vakantie, jaarwisseling of heugelijk nieuws zoals een verhuizing natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina hebben we dan ook de drie populairste relatiegeschenken van Giftsdirect.nl – de #1 groothandel in relatiegeschenken – weergegeven met een duurzaam oogmerk.

#3 Duurzame waterflessen

Helaas wordt het plastic afval van onder andere waterflessen nog steeds groter en groter. Om het plasticafval te verminderen kun je als bedrijf bijdragen door duurzame waterflessen als relatiegeschenken weg te geven aan klanten. Bij relatiegeschenkengroothandel Giftsdirect.nl hebben ze een groot aanbod duurzame waterflessen. Van aluminium bidons die ook op warme dagen koud water kunnen bieden en drinkflessen met fruitcompartiment voor een verfrissende smaak. Genoeg keuze!

#2 Notitieboek met gerecyclede pen

Naast pennen bedrukken en petten met bedrijfslogo’s zijn de notitieblokjes nog steeds veel weggegeven relatiegeschenken. Wanneer je als bedrijf graag een steentje wil bijdragen aan een beter milieu raden we een notitieboek met gerecyclede pen aan. Zowel het notitieboek als de pen is van gerecycled materiaal. Zo is het weggeven relatiegeschenk niet alleen erg nuttig maar ook nog eens erg duurzaam. Een echte win-win situatie.

#1 Duurzaam kerstpakket

De meeste relatiegeschenken worden natuurlijk weggegeven tijdens kerst en de jaarwisseling. Het is bij uitstek een geschikt moment om terug te kijken op afgelopen jaar en alvast vooruit te kijken. Zo kun je de klant bedanken voor het vertrouwen van afgelopen jaar en alvast een proost uitbrengen voor de samenwerking het komende jaar. Kortom: een kerstpakket kan niet ontbreken. Gelukkig kun je ook hierbij een steentje bijdragen aan mens en milieu. Zo zijn er bij Giftsdirect.nl een groot aanbod duurzame kerstpakketten verkrijgbaar. Te veel om op te noemen, dus een echte aanrader om zelf te kijken op de webshop van Giftsdirect.nl. Zo kun je hier inspiratie op doen voor een duurzaam relatiegeschenk voor de kerstdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *