Waarom een wave gordijnen op maat kopen?

Waarom een wave gordijnen op maat kopen?

Wave gordijnen zijn een relatief nieuwe manier om gordijnen te maken. Wil je alles weten over dit nieuwe systeem, lees dan verder!

Wat is een wave gordijn?

Een wave gordijn is een gordijn met regelmatige golven. De golven ontstaan ​​doordat er een transparante band aan de bovenkant van het gordijn is genaaid. Met behulp van waveglijders ontstaat er een mooie vouw. De haken worden op dezelfde afstand aan de golfgordijnband bevestigd.

Wat is belangrijk bij de keuze van een wavegordijn?

Je moet op de hoogte zijn welke rail je wilt gebruiken, voordat je de lengte kan bepalen van het gordijn. Met een waveplooi hangt het gordijn altijd onder de rail. Ook is het met wavegordijnen precies hetzelfde als gordijnen met ringen als het gaat om een wat diepere plooi. Houdt rekening met een diepte van 14-15 cm.

Hoe hang je wave gordijnen op?

Bij het ophangen van wavegordijnen is het aangeraden om iemand met ervaring in te schakelen, omdat het bevestigingssysteem anders tewerk gaat vergeleken met reguliere gordijnen. Wave plooi van gordijnen vallen het mooist als je ze laat installeren onder een speciale gordijnrails. Hiervoor zijn ook speciale wave runners voor nodig. Op deze manier kunnen de gordijnen kreukloos open en blijft de gordijnstof extra lang mooi.

Voordelen wave gordijnen

  • Deze plooi kan gebruikt worden met iedere gordijnstof
  • Mooie onophoudelijke valling
  • Mogelijk met elektrische rails
  • Soepel lopend met montage op rails
  • Uitgebreide keuze uit rails

Top 5 best verkochte wavegordijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *